0

Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik

Hos MiltonWear sikrer vi en tryg købsoplevelse og du kan her finde informationer om:

1. Hvordan vi indsamler data
2. Hvordan indsamlet data benyttes
3. Hvordan data bearbejdes

Når du godkender MiltonWear’s købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre en klar gennemskuelighed.

1. MiltonWear er dataansvarlige: Hvordan kan du kontakte os?

MiltonWear ApS

CVR-nr.: 39992345

Østre Fælledvej 8, 9400 Nørresundby

info@miltonwear.com

+45 61815618

Når du benytter www.miltonwear.com accepterer du, at MiltonWear behandler dine personoplysninger i henhold til følgende datapolitik. MW er desuden opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlighed ved behandling af personlige oplysninger.

2. Formål og retsgrundlag for behandling af persondata

Persondata er de oplysninger, som eksempelvis kan bruges til at identificere en person: for- og efternavn, alder, køn, adresse, email eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

MiltonWear indsamler og behandler følgende persondata: Du kan tilgå hjemmesiden uden at skulle af med persondata, men ønsker du at handle hos os er vi nødt til at indsamle få personoplysninger, men det er alle sammen nogle du selv giver os. Vi indsamler kun relevante personoplysninger, som rent faktisk er nødvendige for at kunne handle, levere og sende dig nyheder.

3. Kategori af persondata

MiltonWear har brug for følgende persondata før at du som kunde kan handle hos os: For- og efternavn, adresse, tlf.nr. og email.

MiltonWear indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra dig vha. en tredjepart og vi opbevarer ikke informationer såsom eksempelvis betalingsmidler: kortnummer, kontonummer el.lign.

4. Modtagere og kategori af modtagere

Når du angiver personlige oplysninger er det kun Milton Wear, som anvender disse data. Vi har retningslinjer, som sikrer at kun få personer i MiltonWear har adgang til disse: udelukkende webshop- og pakkeansvarlige. Herudover kan kundeservice tilgå relevante oplysninger med henblik på at servicere mht. produkt, levering mm.

5. Opbevaring af persondata

MiltonWear opbevarer persondata, som registreres ved MiltonWear ApS. Disse opbevares i fem år ift. Økonomiske sammenhænge, herefter slettes de permanent.

Persondata som er indtastet i forbindelse med at sende en ordre, slettes efter 14 dage eller når dataen ikke længere er nødvendig.

6. Dit samtykke

Hos MiltonWear har du altid retten til at få oplyst hvilke oplysninger, som vi har registret om dig og til enhver tid at trække dit samtykke tilbage.

For at få disse tilsendt eller trække dit samtykke tilbage skal du blot kontakte os på info@miltonwear.com

Skulle du trække dit samtykke tilbage vil dette ikke påvirke lovligheden af vores behandling af dine persondata på baggrund af tidligere samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Du kan ligeledes altid få tilrettet ukorrekte oplysninger.

7. Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesreglerne har vi her listet en række rettigheder i forhold til MiltonWear’s behandling af persondata. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Indsigtsret

Du har til enhver tid ret til at indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række andre oplysninger.

Berigtelse

Du har retten til at få ukorrekte oplysninger vedr. dig rettet.

Sletning

I specielle tilfælde har du retten til at få slettet opgivet persondata inden tidspunktet for vores normale sletning indtræffer.

Begrænsning af behandling

Du har i nogle tilfælde ret til at få en begrænset behandling af dine persondata. Hvis du har retten til begrænset behandling, må vi fremover kun behandle de oplysninger – bortset fra opbevaring, med dit samtykke el. med henblik på, at et retskrav kan:

- fastlægges

- gøres gældende

- forsvares

- beskytte et individ

- vigtige samfundsinteresser

Indsigelse

Du har i nogle tilfælde retten til lave indsigelse mod vores eller lovlige behandling af egne persondata. Du kan endvidere også gøre indsigelse mod behandling af din egne persondata til direkte markedsføring.

Transmittere

Du har i nogle tilfælde ret til at modtage dine persondata i et struktureret, almindeligt og anvendt og maskinlæsbart format, samt at få disse overført fra en dataansvarlig til en andenpart uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets vejledning om de registreret rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

8. Klage til datatilsynet

Du har til enhver tid retten til at indgive klager til Datatilsynet, hvis du er utilfreds eller mener vi ikke overholder datatilsynets registreret rettigheder for virksomheders opbevaring af persondata. Du finder Datatilsynets oplysninger på www.datatilsynet.dk

Hvem videregiver vi persondata til?

Persondata afgivet til MiltonWear ApS videregives til:

- Virksomhedens interne afdelinger
- Udvalgte og betroede tredjeparter, som kan benytte dine persondata mht. levering mm.
- Forretningspartnere mht. registrering og vedligeholdelse af brugerkonto

For at MiltonWear kan forbedre og videreudvikle fører vi statistik over, hvordan brugere på hjemmesiden agerer.

Persondata registreret hos MiltonWear ApS opbevares i op til fem år, hvorefter disse slettes.

MiltonWear samarbejder kun med databehandlere i EU og/eller lande, som giver dine persondata tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret ved MiltonWear ApS har du til enhver tid rette til at sende os evt. indvendinger imod registreringen. Du har endvidere ret til indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i vores system. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Alle henvendelser i denne forbindelse sendes til info@miltonwear.com

Hvad bruger vi persondata til?

MiltonWear kan benytte dine persondata til:

- Servicerer dine bestillinger på vores webshop
- Registrere og vedligeholde din brugerprofil
- Tilbyde dig muligheden for at deltage i serviceydelser
- Levering af din ordre hos os
- Sikre drift samt tilfredsstillende kundeservice

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google tjenester

Alle cookies leveres via hjemmesiden, og vi bruger dem sammen med følgende software: Magento, Google Analytics, Google Adwords, Google AdSense.
Loading...