Miltonwear

Vi designer, producerer og sælger behageligt og stilrent performance wear

Vi sikrer design, kvalitet og omtanke for miljøet ved selv at indgå i hele processen. På den måde skaber Miltonwear lækkert designertøj – uden at du skal betale designerprisen for det.

ikon-shop

Design

Jakkesæt fra MiltonWear er skabt med tanke på, at alle kvinder, uanset form og type, skal have mulighed for at være præsentabelt påklædt i alle de opgaver, gøremål og projekter, en powerkvinde i dag varetager. Det gælder uanset, om det er præsentationen på jobbet, yogatimen, ungerne, der skal hentes eller grydeskeerne, der skal svinges. MiltonWears suits er yderst komfortable og har en maksimal strækbarhed, som gør det legene let at være smart og velklædt, uanset hvad dagen måtte bringe.

ikon-producent

Produktion

Jeg elsker vores planet – derfor prioriterer jeg naturligvis også en masse tiltag, der har til formål at passe godt på den.
 Det er ingen hemmelighed, at tøjprodution er en af de største syndere, når det kommer til at forurene vores planet. En af de store syndere herunder er, at man i dag i industrien er blevet ”slave” af fire årlige kollektioner. Det betyder, at tøj har en utrolig kort levetid. Jeg ønsker at skabe et produkt, der har samme værdi hele året rundt. Mine suits kan bruges året rundt og vil derfor ikke udgå efter få måneder på markedet.

ikon-designer

Shop

Har du forelsket dig i noget af mit lækre tøj, kan du kun finde det her på webshoppen. Jeg tilbyder dig 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at tøjet altid leveres gratis til dig, så du i ro og mag kan prøve tøjet i dine vante omgivelser. Skulle tøjet derimod ikke leve op til dine forventninger, kan du også ganske gratis returnere det.