Miltonwear

Reklamationer & Returnering

30 DAGES RETURRET
Når du handler hos MiltonWear, har du 30 dage til at returnere varen til os.

Bemærk at vi krediterer pengene til dig indenfor 14 dage efter modtagelsen af returpakken.

Fortrydelseretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

OBS! Såfremt du returnerer fra Norge eller øvrige lande udenfor EU, SKAL du angive vores CVR.nummer: 39992345 foran navnet (MiltonWear), så toldvæsenet tydeligt kan se, at pakken skal sendes til en virksomhed og ikke til en privatperson.
Returnerings-omkostninger ift. told afholdes af køber.

 

RETURNERING
Hos MiltonWear kan du nemt og gratis returnere din vare.

Du har pengene på din konto senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

Print din returlabel her: Shipmondo returportal

Det koster dig ikke noget og vi krediterer det fulde beløb. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
MiltonWear
Østre Fælledvej 8
9400 Nørresundby, Danmark.
Telefon + 45 61815618.

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL VORES LAGER
Vælger du en anden fragtleverandør, anbefaler vi, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte “Track and Trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.


DOKUMENTATION FOR DIT KØB SAMT RETURSPECIFIKATIONER

Du skal vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Hvis du har spørgsmål kan du rette henvendelse til os på +45 61815618.


TILBAGEBETALING

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Jf. forbrugerreglen tilbagebetales beløbet indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: du har reelt taget varen i brug hvis mærkatlabel er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den du har håndterede varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer, du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m. Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og dem måde de fungere på. Emballagen/ Indpakningen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.